15 February, 2015

Tiada ku sangka...

As salam bloggers,

Agak lama tidak mencoretkan apa-apa di sini.Baru- baru ini telah terjadi sesuatu di luar dugaan..ujian yang berat untuk di tanggung..melibatkan perhubungan keluarga. Fitnah di lemparkan tanpa segan silu. Sungguh kurang ajar lagaknya mengucapkan setiap kata-kata tanpa berfikiran dengan waras.

Api panas membara di dalam diri setip ahli keluarga ku dan kami tidak akan sesekali melupakan peristiwa ini dan juga tidak akan memaafkan sesiapa sahaja yang telah menjentik atau mengasari setiap daripada kami. Akan kami pertahankan sedaya mungkin. Jangan di jentik andai tidak mahu sesuatu yang buruk berlaku.

Cukup setakat ini sahaja silaturahim yang dibina..kerana kau tidak berhak untuk mendapat yang lebih baik. Ingatlah doa yang teraniaya akan dimakbulkan oleh Allah kerana tiada hijab di antaranya. Masa akan menentukan segalanya. Hidup mu kelak akan ditentukan oleh apa yang telah kau buat. Kamu sekeluarag akan mendapat balasan yang setimpal dengan apa yang telah kau lakukan terhadap keluarga ku.

Ikutkan hati mahu sahaja aku m******ng biar tau rasa kamu. Namun aku punya kewarasan..tapi jika terserempak tahulah nasib mu. Perkataan tidak mengenang budi lebih tepat buat kamu sekeluarga dan aku akan benci seluruh keturunan mu..

PENAMPILAN TIDAK SEMESTINYA MENCERMINKAN AKHLAK YANG BAIK. atau dalam kata lain bertudung berjubah belum tentu mulut dan hati baik. Sila malu pada pakaian anda sebelum bertindak. Amat menyampah dengan perlakuan seperti ini.Image result for dendam


p/s : orang buat baik kita buat baik,.tapi jika tidak sebaliknya akan berlaku
Love,

Ely mirsada..

1 comment:

  1. sabar elly. family tira pun kena yg sama. dianiaya. doa senjata kita.

    ReplyDelete

tq for your comment...muachh ckit..hee