06 November, 2014

Naked 3 ?

As salam....

Harap sihat semuanya...haha..dah kenapa I gelak??

Ok tengok title my entry tu..act its a cosmetic product hokess...smlm terima barang yang aku beli dari ig shop, which is an eyeshadow..

Jom usha cam ne rupa benda nih..hee




Produk ni daripada urban decay dan memang nama eyeshadownye naked.Why naked? tu korang kena tanya empunya company tu la..hee.

Jatuh cinta dengan colornya,soft and not striking.Actually they have naked 1 until naked 5..if i'm not mistake.Hari ni dah cuba pakai..ok thumbs up..sesuai je dengan muka ku ni..

So for those yang nak beli barang makeup boleh la godek-godek ig shop ni @adamell_chanteqshoppe

Pasti tak menyesal dan rambang mata tengok barang-barangnya..(bajet sume orang suka shoping cam I...hee)

Ok...done for today..




Love,

Ely mirsada...

11 comments:

  1. Packaging produk nie menarik yer… mesti hasilnya pun menarik kan ^_^

    ReplyDelete
  2. Hehehe xpandai la mekup2 nie...
    tp top.jugak jenama ni skg...
    ramai gak dok review

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidayu: xpe blh blja ..haha top gk kn

      Delete
  3. cantik.. warna pun lembut-lembut

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss nadia: aah mmg pilih wna lembut2..

      Delete
  4. femes jugak naked ni. tapi belum pernah cuba. ^^

    ReplyDelete
  5. cik fafa: mmg femes yunk..ad byk level color

    ReplyDelete
  6. Cemana nak 'kaler' tu?
    Warna.all about the same je.
    Kena pi kelas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Perkenalan.
      drshikinzainal.blogspot.com

      Delete
    2. nurashikin: slm knl gk..a'ah nmpk cm sma but different color kak..

      Delete

tq for your comment...muachh ckit..hee