20 October, 2014

REVIEW: produk catydoll yg cantik meletopp..

As salam bloggers,

Hari ni ely nak review produk catydoll..yang meletopp i like hokes..hee..

Ce tengok produk pe yg kita pakai..tadaaa..



Ni la produk catydoll yang kita maksudkan..cantik kan packaging cathydoll?serius cantik woo..
jatuh cinta pandang pertama dengan produk ni..heee.

Ok let's check out apa yang telah ku beli:

- Cathydoll bonjour perfume body lotion
- Cathydoll bonjour paris perfume gel
- Cathydoll bonjour paris luxury scrub gel
- No 1 frink all day ampoule (serum)
- Blusher..(serius packaging blusher cun gle beb..)

Memang berkesan pakai produk ni. Especially no 1 frink ampoule tu..umm love it so much.Ramai yang tegur muka nampak semakin cerah dan glowing gitu..so uolss kalau nak cantik berseri harus beli produk ni gak..( bukan paksaan..hee)

Kelebihan No 1 frink ampoule:

- Whitening
- Moisturizing
- Skin radiance enhancement
- Skin astringent
- Skin stress relaxation
- Skin suppression
- Skin elasticity
- Skin boosting
- Skin relaxibility
- Skin texture arrangement
- Sebum control



*hasil pakai No 1 frink ampoule

If uolss berminat dengan produk catyhdoll yg awesome ni..jom terjah Cathydoll or follow instagram @cathydollhouse

Jumpa lagi untuk next entry..bersama entry yg meletop layan jiwa..ahakss..




Love,

Ely mirsada..


4 comments:

  1. Replies
    1. petak bunga: aah..sbb packaging cntik trus bli,hee

      Delete
  2. Produk ni tengok packaging pun dah menawan hati yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zumal: mmg cntk..produk nye pn berkesan

      Delete

tq for your comment...muachh ckit..hee