08 August, 2014

Herbaline beauty house-spa

As salam..and hi..

Today I'm going to the spa..hee..speaking london pula kan.

Jom terjah apa yang menarik kat sini..actually aku kat sini sebab nak buat facial dan juga massage..

Spa ni sangat cantik and its very calm and cool..i love it..service sangat bagus dan layanan yang sangat mesra daripada staf..I 'm really comfort and so calm.

I love their 'welcoming tea' which is teh herba yang akan diberi kepada customer yang datang.

So lets see the pic..hee







Selesai sahaja buat facial dan massage, aku dihidangkn pula dengan air serai untuk buang angin.Sedap juga rasanya..

After selesai rawatan aku di hidangkan pula dengan a cup of tea and a piece of cake..Overall I'm really love this spa and their services.

So aku suggest uolls yang tinggal kat kota bharu tu jom ramai-ramai pergi dan rasai sendiri ketenangan berada di spa tersebut.

Jumpa lagi di lain entry..



Love,
Ely mirsada..