28 May, 2014

Come Back......

Salam blogger,

Come back...itu adalah tajuk yang sesuai untuk aku,hihi...ini adalah blog baru bagi menggantikan blog lamaku iaitu elymirsada.blogspot.com yang terpaksa dikuburkan kerana ada masalah yang tak dapat dielakkan...cehh..

Blog ini khas untuk berkongsi dengan korang sume perihal kura-kura peliharaan ku yang diberi nama gio nuhan.Untuk next entry aku akan update tentang mereka , so bolehlah korang berkenalan dengan mereka,hikhik..

Blog ini masih dalam proses "make up" .hihi..sudah beberapa bulan juga aku tinggalkan dunia blog ni.kelihatannya blur sekejap,hee..

Apa-apa pun, please support me and my blog..dah lama tak terjah blog kawan-kawan yang lain.Anyway sape-sape yang kenal aku boleh say hi and drop comment here..nanti aku leh terjah korang balik yer..

Ok, see uolss next entry..



Love,
Ely mirsada..

2 comments:

  1. I'm here already... Padan la ghaib blog nya...

    ReplyDelete
  2. sally samsaiman : hikhik..tu la hilang abs folower..skg bz fnl exm

    ReplyDelete

tq for your comment...muachh ckit..hee